Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af babymad - kyllingedeller

Mini-maker opskrift: Kyllingedeller

Kyllingedeller (til hele familien)

Her finder du en opskrift på nogle lækre kyllingedeller, som kan være en fordel at starte med, når baby skal videre fra grød og mos og over til resten af familiens mad. For disse deller kan spises af alle i familien; børn såvel som voksne. Opskriften er udarbejdet af to instruktører i forbindelse med vores barselsworkshop Mini-maker: Overgangskost. Under TIP giver vi dig nogle forslag til, hvordan du kan variere opskriften.

 

Ingredienser:

2 løg
400 g hakket kyllingekød
2 spsk havregryn
2 spsk hvedemel
2 æg
1-2 dl letmælk
½ tsk salt og peber
Fedtstof

Sådan gør du:

Pil løgene og hak dem helt fint, brug evt. en minihakker. Kom det hakkede kyllingekød i en stor skål, og rør det sammen med løg, havregryn, mel, æg og mælk. Krydr farsen med lidt salt og peber. Tilsæt fedtstoffet på en varm pande. Form farsen til frikadeller, og steg dem på panden, til de er gennemstegte. Lad dellerne køle lidt af, inden de serveres for baby.

TIP:

Ønsker du at variere dellernes indhold, kan du evt. skifte hakket kyllingekød ud med hakket kalv og flæsk. Du kan også tilføje finthakket grøntsager i farsen, hvis du ønsker dette. Dellerne er velegnet til hele familien og gode til aftensmad såvel som frokost. Dellerne egner sig også til frost.

Download: Mini-Maker opskriftsfolder

hyggestund

Musik og rytmik

Bevæg jer sammen, dans, syng sange og leg med instrumenter! Vi gør det hele og meget mere til musik & rytmik