Skip to content

Information om covid-19: Vi arbejder lige nu på at finde ud af, hvad regeringens seneste retningslinjer kommer til at betyde for vores aktuelle kurser og aktiviteter. Vi følger situationen tæt – hold derfor øje med vores hjemmeside for nye informationer. Ved eventuelle ændringer vil alle berørte blive kontaktet direkte.

Billede af babymad - ovnbagt laks

Mini-maker opskrift: Ovnbagt laks

Ovnbagt laks - den første fisk

Introducer baby til fisk med et lækker stykke ovnbagt laks. Opskriften er udarbejdet af ifm. vores barselsworkshop Mini-maker: Overgangskost.

 

Ingredienser:

1 laksefilet
Olie til pensling.

 

Tilbehør:

Dampede grøntsager, fx broccoli og blomkål eller en kartofel-/grøntsagsmos.

 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader. Tjek laksefileten for ben, og læg den i et fad. Pensl den med olie. Bag fisken i 10-15 minutter, til den er gennembagt. Hvis der er skind på laksen, fjernes dette. Lad laksen køle lidt af, inden den og de dampede grøntsager serveres for baby.

 

TIP

Pak i stedet laksen ind i et stykke bagepapir, så væsken ikke løber fra. Server evt. laksen med en grøntsagsmos. Du kan også blande laksen med lidt mayonnaise og bruge det som pålæg.

Download: Mini-Maker opskriftsfolder


mini-maker-kurser

Overgangskost

Fra flydende til fast kost. En hel ny verden af smagsoplevelser for dit barn