Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Tidligere praktikant ved FOF Aarhus, Line Thomsen

Line Thomsen i kommunikationsafdelingen

22. oktober 2020

Jeg hedder Line, er 25 år og har været i praktik ved FOF Aarhus i kommunikation- og markedsføringsteamet. Til dagligt læser jeg en kandidat i Kognitiv Semiotik på Aarhus Universitet, som giver mulighed for praktik på uddannelsens tredje semester, som jeg med glæde har benyttet mig af hos FOF Aarhus.

Hvis du har mod på at blive udfordret inden for trygge rammer, få kendskab og et indblik i kommunikationsbranchen og teste ting fra din uddannelse af i praksis, så vil jeg helt bestemt anbefale FOF Aarhus!

Ansvar, selvstyring og sparring

Udover en imødekommende velkomst særligt fra afdelingen, men også kontorets andre medarbejdere, blev jeg tildelt arbejdsopgaver allerede i den første uge, som gjorde at jeg hurtigt følte mig som en del af teamet. Det at få ansvar fra starten viste mig også, at de havde tiltro til mine faglige kompetencer. Derudover var der rig mulighed for selv at styre egne projekter, samtidig med at kunne sparre med de andre i teamet og på kontoret, hvis jeg var i tvivl eller havde spørgsmål til noget.

Mangeartede opgaver og erfaringer

Da teamet beskæftiger sig med en bred vifte inden for kommunikation, var der en stor frihed for mig at vælge, hvilke projekter og opgaver jeg gerne ville dykke mere ned i, og hvad jeg selv synes var relevant. Det medførte, at jeg prøvede kræfter med blandt andet videotilrettelæggelse, artikelskrivning, hjemmesideopsætning samt -redigering, SEO, udarbejdelse af indhold til SoMe og meget mere.

Jeg har lært uendeligt mange ting om, hvordan kommunikation fungerer på et praktisk niveau, som bare ikke er muligt at lære gennem studie. Derfor vil jeg varmt anbefale FOF Aarhus som praktikplads!