Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Mille Mi Nielsen, praktikant i HR og bevægelse i FOF Aarhus

Mille Mi Jøker Nielsen i HR og bevægelsesafdelingen

3. juni 2022

Jeg hedder Mille Mi, og jeg er 23 år gammel. Jeg læser Offentlig Administration på VIA University College i Aarhus C. Som en del af min uddannelse på 6. semester har jeg i foråret 2022 været i praktik som HR-praktikant hos FOF Aarhus. Mit praktikforløb varede i fire måneder fra februar til og med maj.

Praktisk erfaring

Praktikken er obligatorisk på min uddannelse, og uddannelsen hjælper med at finde praktikplads til dem, som ikke selv finder et sted. Jeg ville dog gerne selv have indflydelse på min praktik, så da FOF Aarhus søgte en HR-praktikant, sendte jeg en ansøgning afsted og var heldig at få praktikpladsen. Efter fire semestre med meget teori var det rart endelig at få koblet det teoretiske på det praktiske samt at få prøvet kræfter med forskellige opgaver. Det har kun bekræftet mig endnu mere i, at det er den rigtige uddannelse, jeg har valgt.

Alsidig hverdag

Min praktik var dels i HR og dels i bevægelsesafdelingen og en enkelt dag om ugen i FOF Butikken. I mine fire måneders praktik har jeg derfor fået lov at arbejde inden for forskellige områder, hvilket betød veksling mellem administration og udvikling og med placering i organisationen som både drifts- og stabsfunktion. I HR-afdelingen har jeg haft ansvar for bl.a. registrering af sygdom for de ansatte og underviserne, feriesaldi samt en hel masse ad-hoc opgaver hen ad vejen. I bevægelsesafdelingen har jeg været med til holdoprettelsesprocessen af den nye sæson og udarbejdelse af tekst til det nye katalog for efteråret 2022.