Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Simon Elsborg Nygaard, foredragsholder i FOF Aarhus

Når bæredygtighed og trivsel går hånd i hånd

Hvordan skaber vi fællesskaber, hvor miljømæssig bæredygtighed går hånd i hånd med en højere grad af personlig trivsel? Dét vil ekstern lektor ved Aarhus Universitet Simon Elsborg Nygaard, gøre os klogere på denne aften.

Med afsæt i bæredygtighedspsykologien tager Simon dig på berigende rundtur i spørgsmål som:

  • Hvad er bæredygtig og regenerativ trivsel – og hvorfor kan de være gode mål for personlig og samfundsmæssig udvikling?
  • Hvordan muliggør vi, at mennesker kan leve gode liv og arbejdsliv indenfor rammerne af én jordklode?
  • Hvad kan du selv gøre i dit liv og arbejdsliv for at øge trivsel og bæredygtighed?
  • Hvordan skal vi indrette byer, boligområder og fællesskaber, for at det lykkes?

Simon guider os gennem aftenens temaer med psykologisk viden, fx om årsagerne til livskvalitet, motivation og adfærdsforandringer. Gennem bæredygtighedspsykologien gør han det muligt at komme med nye og innovative svar på spørgsmål om, hvordan vi kombinerer en høj grad af trivsel og livskvalitet med at leve indenfor rammerne af én jord.

Aftenen gør dig ikke alene klogere på bæredygtighedspsykologi samt bæredygtig og regenerativ trivsel – du bliver også bedre til at fremme trivsel og livskvalitet i dit eget liv.

Om Simon Elsborg Nygaard

Simon er selvstændig psykolog siden 2016 og ekstern lektor på Aarhus Universitet og SDU. Han har lavet Danmarks første ph.d. i bæredygtighedspsykologi og bæredygtig trivsel.

Simon begyndte med spørgsmålet om, hvordan vi skaber det gode samfund og liv. Det gik imidlertid hurtigt op for ham, at trivsel og bæredygtighed på mange måder er hinandens forudsætninger, særligt når man kigger frem i tiden.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Tænketanken Prospekt.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 18.11.2024 19:00-20:30 Godsbanen Simon Elsborg Nygaard

Simon Elsborg Nygaard