Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram.

Gittemarie, forfatter til kogebog om bæredygtig gourmetmad, foredragsholder i FOF Aarhus

Find luksus i en gulerod – lav bæredygtig gourmet

Find luksus i en gulerod – lav bæredygtig gourmet

Kom og hør, hvordan du kan få mest muligt ud af dine råvarer, og hvordan man får de grønne vaner med ind i højtiderne.

Bæredygtige køkkenvaner og grøn mad behøver ikke være på bekostning af kvalitet eller velsmag. Kom og få tips til at minimere madspild, og hvordan du bedst kan udnytte de lokale sæsonvarer.

I foredraget får du masser af jordnære tips til lækker grøn hverdagsmad og inspiration til bæredygtig gourmet, som alle kan være med på.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Godsbanen.

Om Gittemarie Johansen

Gittemarie er etisk influent under navnet Gittemary. 

I 2015 skiftede Gittemarie impulskøb, modeuge og must-haves ud for en zero waste og plastikfri livsstil. Nu laver hun inspiration, opskrifter og guides til, hvordan man kommer i gang med at reducere skrald og finde ikke-materialistiske værdier. Hun har holdt foredrag om bæredygtighed og forbrugeraktivisme siden 2016.

Gittemarie er forfatter til bøgerne Bæredygtig Badass– En zero waste livsstilsguide (2020) og Bæredygtig Gourmet - Plantebaseret festmad uden spild (2023).
 

Om arrangementet

Find luksus i en gulerod - lav bæredygtig gourmet er arrangeret i anledningen af Godsbanens totalinstallation 'Is this tomorrow' af Benedikte Bjerre. Installationen har gratis adgang fra d. 5/1 - 10/3 i Rå Hal.

Arrangementet er ét ud af tre. Find de to andre her: