Skip to content
Eva Michaelsen, pilgrim. Pilgrimsvandring på Caminoen med FOF Aarhus.

Eva Michaelsen: 25 år på Caminoen

25 år på Caminoen

For 25 år siden tog Eva Michaelsen de første skridt på Caminoen i Spanien. Det er siden blevet til mange tusinde kilometer ad forskellige pilgrimsveje i både Spanien og Portugal. En passion og en indre rejse, der fortsætter og ikke har til hensigt at stoppe. En vedvarende inspirationskilde, der taler til noget grundlæggende og dybt i os alle.

Foredraget giver en grundig indføring i pilgrimslivets fantastiske muligheder med erfaringer og fortællinger fra rejserne, ligesom det er krydret med masser af inspiration, billeder og praktiske råd:

  • Hvad giver pilgrimslivet på den lange bane?
  • Hvordan kan du integrere Caminoen i din hverdag?

Langsomheden og det enkle liv, mødet med sig selv og egne grænser samt fællesskab uden hverdagens masker er blot nogle af de oplevelser, der møder én på vejen.

Om Eva Michaelsen:
Eva Michaelsen er pilgrim, foredragsholder, yogalærer, coach og meget mere. Har gået den 800 km. lange Camino i Spanien ikke mindre end fire gange samt diverse andre pilgrimsruter siden 1997. Har siden 2001 beskæftiget sig især med pilgrimsvandring og indre proces samt vandremeditation, og holdt flere hundrede foredrag samt lavet kurser både i Danmark og på Caminoen i Spanien. Desuden laver Eva kurser i yoga, meditation & mindfulness samt dansemeditation for både private og virksomheder.

Kulturrejse

Pilgrimsvandring!

Tag med til det nordlige Spanien til efteråret og få en fantastisk oplevelse på Caminoen.