Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Martin Melbye, fysioterapeut på Budolfi Privathospitals tværfaglige rygcenter. Foredrag i FOF Aarhus.

Pas på ryggen

Hold i ryggen, diskusprolaps, slidgigt, muskelsmerter, forstrækninger. Rygproblemer kan have mange årsager.

Mange oplever forbigående eller mere kroniske udfordringer med ryggen. Men alle kan vi blive ramt af rygsmerter.

Hvad kan man selv gøre for at reducere smerter? Hvad kan man gøre, hvis små ryglidelser allerede er indtrådt?

Du får denne eftermiddag viden om, hvad du selv kan gøre for at reducere konsekvenserne af ryglidelser. Du får en forklaring på nogle af de årsager, der kan være årsager til vedvarende rygsmerter, slidgigt, diskusprolaps mm. Du får også fysioterapeutens bedste råd til, hvad du selv kan gøre for at reducere smerterne og de begrænsninger, som smerterne fører med sig. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs i foredraget.

Om Martin Melbye:

Få to timers værdifuld viden fra leder af Rygcenteret på Budolfi Privathospital, Martin Melbye. Martin formidler sin viden om ryglidelser i et almindeligt og letforståeligt sprog. Han er en levende og entusiastisk underviser, der holder meget af at være i dialog med sine tilhørere.

Martin Melbye er fysioterapeut på Budolfi Privathospitals tværfaglige rygcenter. Han har arbejdet med udredning, behandling og genoptræning af mennesker med ryglidelser siden 1999. Han har erfaring med rygpatienter i både sygehusregi, på genoptræningshospital og i primærsektoren. Martin er medforfatter til Sundhedsstyrelsens ’Nationale retningslinjer for behandling af diskusprolaps’, og han underviser fysioterapeuter på efteruddannelseskurser i ind- og udland.

Martin er stærk tilhænger af, at hjælp og indsats til mennesker med ryglidelser tager udgangspunkt i at skabe tryghed ved at bruge kroppen og at give patienten redskaber til selv at gøre noget, der kan forbedre smerter og daglig funktionsevne.

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 28.11.2023 16:00-18:00 DOKK1 Martin Melbye

Martin Melbye