Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Efterfødselstræning ved FOF Aarhus, underviser Melanie Kämpfe

Efterfødselstræning

Kom i form efter fødslen med efterfødselstræning i FOF Aarhus

En fødsel og ikke mindst en graviditet er en fysisk præstation, der kan slide hårdt på kroppen. FOF Aarhus tilbyder efterfødselstræningefter-efterfødselstræning og mor/baby - træning i naturen, så du igen kan komme i form. Du guides gennem øvelser af vores undervisere, som bl.a. er uddannede psykomotoriske terapeuter. På vores hold er babyer naturligvis velkomne.

Mangler du inspiration til træning efter fødslen derhjemme? På FOF Inspiration ligger et par træningsvideoer, som viser, hvordan du kan træne mave eller træne lænd og bækken på en skånsom og effektiv måde - samtidig med, at en af vores dygtige undervisere forklarer øvelserne.

Efterfødselstræning

Har du født for nylig, og ønsker du at genfinde din form som før din graviditet? Så prøv at tage til efterfødselstræning hos FOF Aarhus. På vores kurser inden for efterfødsel arbejder vi med en grundig træning af mave, skuldre, ryg og bækkenbund, som har brug for et særligt fokus efter en fødsel, og babyerne inddrages i sang og leg. Du kan starte på efterfødselstræning 2-12 uger efter fødslen (ved kejsersnit 5-12 uger).

Efter-efterfødselstræning

Vores efter-efterfødselshold er for dig, som har har født for 3-12 måneder siden, og hvor din krop er klar til større udfordringer. Holdet tager udgangspunkt i de samme øvelser fra efterfødselstræning, dog med mere krævende øvelser, hvor du får mulighed for at få pulsen op.

NB: Vær opmærksom på, at dit barns alder passer til dit valgte efterfødselshold. Se aldersgrænserne herunder.

  • Efterfødselstræning: start 2-12 uger efter fødslen (ved kejsersnit 5-12 uger efter fødslen)
  • Efter-efterfødselstræning: start 3-12 måneder efter fødslen
  • Mor/baby - træning i naturen: start 3-12 måneder efter fødslen.

Læs artikel om træning før og efter fødslen

Filtrér
for dig og dit barn FOF Inspiration: Familieliv

Få gode tips til det nye familieliv

Babymad - den første grød, mini-maker kursus hos FOF Aarhus

Opskrift

Den første grød

Med denne opskrift kommer du godt fra start med dit barns overgangskost