Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 7/6 kan du se hele vores efterårsprogram på hjemmesiden.

Ammeforberedelse hos FOF Aarhus, hvor kvinden ligger barnet til

Ammeforberedelse

Ammeforberedelse

Bemærk: Kommer I som et par, eller deltager du med en ledsager, skal I tilmeldes separat med hver jeres tilmelding og hver jeres betaling - kr. 150,- pr. person.

Få "amningen i hænderne", og bliv godt mentalt klædt på til den kommende tid med baby.

Til Ammeforberedelse kommer vi godt omkring, hvad det vil sige at amme. Du lærer om forskellige ammestillinger og prøver kræfter med dem i praksis. Vi snakker også om alternativer til amning, og om hvordan du navigerer i dette. Bl.a. vil vi drøfte spørgsmål som: “hvad må jeg ikke spise, når jeg ammer?” og "hvordan får jeg den bedste ammestart?"

Som deltager på holdet vil du:

  • få en masse viden og relevante refleksionsøvelser.
  • få sparing (individuelt med underviseren eller i fællesskab) ang. udfordringer, du kan møde i amme-opstarten og svar på evt. spørgsmål.
  • prøve forskellige ammestillinger i praksis, herunder fx laidback amning.
  • få viden om alternativer til amning.
  • tage derfra med en god værktøjskasse fyldt med redskaber til efterfødselstiden.

Forudsætninger for deltagelse

Ammeforberedelse henvender sig til dig, der er kommende forælder - både til dig, der skal være forældre for første gang, og dig, der skal være det for anden gang. Du får den nødvendige viden til at navigere i tiden efter fødslen, med fokus på amning. Vi snakker også om dagene og ugerne efter fødslen, om forventninger og om hvor hjælpen kan findes. Du klædes på til at kunne reagere, justere og række ud, når det er nødvendigt. Har du et ammeforløb bag dig, tager vi udgangspunkt i din oplevelse.  

Praktisk information

Kom i behageligt tøj og medbring vandflaske samt lidt snacks, så du kan holde hjernen frisk. Har du noget udstyr, du ønsker sparring på, er du også velkommen til at medbringe dette. Vi anbefaler desuden, at du medbringer din partner eller en ledsager, men du er også velkommen alene.