Skip to content
Barsel og broderi, kreativt kursus i FOF Aarhus for forældre og børn

Barsel og broderi

Barsel og broderi

Holdet er for forældre og børn i alle aldre.

Har du lyst til at mødes og være kreativ sammen med andre nye forældre? Så er det her holdet for dig.
Det er sundt for sjælen at være kreativ, så her kan du lære at brodere dig i bedre humør og til større overskud – og hvem har ikke brug for det?

Broderi er andet og mere end klokkestrenge, og her vil du blive inspireret til at brodere på nye måder. Medbring fx din yndlingstrøje, den lækre uldbody, som har fået et lille hul, eller de bløde bukser, som har fået hul på knæet, og lær hvordan du kan lappe hullerne med fine broderier.

Du behøver ikke engang kunne tråde en nål, for holdet er både for begyndere og øvede, og underviseren har et lager af nåle, garn og stof med, som du kan købe af til en god pris. Vi kan både arbejde med korssting og frit broderi, og du får et stingkompendie med, som du kan bruge til alle dine projekter – også i fremtiden.

Der er kaffe på kanden og lagt op til hygge og nørden, mens de små tumler rundt med legetøj, som underviseren tager med. Der er også tumlemadrasser, pusleplads og plads til barnevognen både inde og ude. Og når der er brug for en ammepause, er der selvfølgelig også plads til det.

Så kom som du er – med eller uden et projekt, et mønster, du gerne vil brodere, eller bare en løs idé.