Skip to content
Mini-maker workshop hos FOF Aarhus

Mini-maker: Babymad 4-12 måneder

Mini-maker: Babymad 4-12 måneder

Er du klar på opstart af babymad? Eller er du i tvivl om, hvordan og hvornår du skal gå i gang, hvad man kan give baby, hvor meget og hvor lidt? Bliv guidet gennem det madeventyr, I skal på!

Til Mini-maker bliver du inspireret til, hvordan du kan lave hjemmelavet mad til din baby, og du bliver samtidig klogere på den babymad, du kan købe færdiglavet.
Vi gennemgår alt fra ernæring, tips og tricks til madlavningen, fup og fakta samt gode råd til måltidssituationer, der skaber madglade babyer og børn. Derudover er der plads til at dele erfaringer og frustrationer med jeres med-mødre og -fædre.

Hvordan foregår det?
Hver gang vil der være et overordnet tema, vi går i dybden med. Vi kigger på trends, tendenser, fup og fakta samt hvordan vi kan bruge de forskellige anbefalinger og råd i hverdagen, og hvilke vi skal smide væk.
Underviseren kommer med et kort oplæg omkring temaet, der skaber mulighed for dialog og spørgsmål. Hver gang vil vi også gå i køkkenet og være kreative med forskellige babymad.
Hvert tema kan sættes i relation til alderen på din baby, og det vil altid være muligt for dig at få vejledning omkring det, der fylder hos jer, selvom det ikke er indenfor dagens tema.

Temaer
1/9 + 27/10: Mad "to go"
15/9 + 10/11: Kød/fisk/vegetar
29/9 + 25/11: Søde sager
13/10: Opbygning af babymadkammer

Hent også et gratis opskriftshæfte med babymad.