Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Hapsere med ost, avocado og druer. Minimaker-kursus i FOF Aarhus.

Mini-maker: Babymad 4-6 måneder

Mini-maker: Babymad 4-6 måneder

Er du klar på opstart af babymad? Eller er du i tvivl om, hvordan og hvornår du skal gå i gang, hvad man kan give baby, hvor meget og hvor lidt? Bliv guidet gennem det madeventyr, I skal på!

Til Mini-maker bliver du inspireret til, hvordan du kan lave hjemmelavet mad til din baby, og du bliver samtidig klogere på den babymad, du kan købe færdiglavet. Vi gennemgår alt fra ernæring, tips og tricks til madlavningen, fup og fakta samt gode råd til måltidssituationer, der skaber madglade babyer og børn. Derudover er der plads til at dele erfaringer og frustrationer med dine med-mødre og -fædre.

Hvordan foregår det?
Vi starter med en præsentation af underviser, kursister og hvor I hver især er på madeventyret – og hvad I måske er i tvivl om. Herefter er der et kort oplæg omkring en række grundprincipper og de spørgsmål, som gruppen har.

Så går vi i køkkenet og er kreative med babymadlavningen, som til sidst nydes af de babyer, der er vågne. Resterne tager i med hjem, så der er lidt forskelligt til at spæde op med i starten.

Alt bliver gjort på babys præmisser, så hvis din baby har brug for at være på armen, skal ammes eller puttes, tager du dig bare tid til det. Der er ikke noget, vi skal nå, så dagen tages efter dagsformen.

Hent også et gratis opskriftshæfte med babymad.