Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Mødre og babyer i køkkenet til Mini-Maker i FOF Aarhus

Mini-maker: Babymad 6-12 mdr. (til dig der er i gang)

Mini-maker: Babymad 6-12 mdr. (til dig der er i gang)

Dette Mini-makerhold er for dig, der er i fuld gang med at give rigtig mad, men mangler inspiration, gode fifs og idéudveksling med ligesindede.

Her er både du og din baby (6-12 mdr.) inviteret med i køkkenet, når vi bliver klogere på babymad og prøver kræfter med at kokkerere nye retter.

På holdet får du inspiration til, hvor jeres madeventyr kan tages hen, hvordan du kan bruge rester på en kreativ måde eller hvad der kan være smart at tage med på turene ud af huset. Samtidig kan du dele dine fif med de andre kursister og blive inspireret til, hvordan familiens mad kan blive en del af babys mad.

Hvordan foregår det? 
Vi starter ud med en præsentation af både underviseren og hinanden, hvor I giver en status på, hvor I er i madeventyret, og hvad der udfordrer jer. Herefter følger underviseren op og giver en introduktion til dagens opskrifter.

Så går turen ud i køkkenet, hvor maden tilberedes. Til sidst stilles den store baby-buffet an, og vi håber på, at hovedpersonerne er vågne og klar til at afprøve dagens produktion.

Er der en ble, der skal skiftes, eller et barn, der skal puttes undervejs, tager I jer bare tid til det. Vi gør det hele på babys præmisser.