Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Førstehjælpskursus til kørekort ved FOF Aarhus, underviser Bente Dyhrberg

Førstehjælp

Lær at redde liv med et førstehjælpskursus

På et førstehjælpskursus hos FOF Aarhus bliver du klædt på til at kunne redde liv – du lærer blandt andet genoplivning, hjertemassage, kunstigt åndedræt og brug af hjertestarter. Du lærer at håndtere hverdagsskader og ulykker i situationer, hvor det er nødvendigt.

FOF Aarhus tilbyder en bred vifte af førstehjælpskurser, hvor du bliver klædt på til at reagere effektivt og livreddende i mange forskellige situationer:

 

5 stars -based on 17 reviews
  • Praktiske informationer

    Alle vores førstehjælpsundervisere har flere års professionel erfaring bag sig - både som undervisere i livreddende førstehjælp, og i praksis f.eks. i hjemmeværnet eller forsvaret. Du får dermed en kompetent undervisning der lærer dig både teori og praktiske øvelser i at yde førstehjælp. Vil du vide mere om den enkelte underviser, kan du finde informationer om vedkommende på den pågældende holdside.

    Læs nærmere om de forskellige kurser herunder, find dit førstehjælpskursus og tag dit førstehjælpsbevis hos FOF Aarhus.

     

Førstehjælp til virksomheder

Gi' dine medarbejdere et kompetenceløft