Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af kvinde som sidder ved bord med mac-book og iphone

Applekurser

Mangler du hjælp til dit Apple-produkt? Find et Apple-kursus, der passer til dine behov

Når først du har haft et Apple-produkt, så får du aldrig andet, mener mange. Hos FOF Aarhus tilbyder vi forskellige kurser i Apple, der går i dybden med, hvad du kan bruge din Mac, iPhone eller iPad til. Vi dykker også ned i programmet "Fotos" og lærer om programmets funktioner.

Tag på iPhone-kurser i Aarhus

Vil du gerne blive bedre til at bruge din iPhone eller få mere styr på, hvad den kan, så tag på kursus i iPhone-brug. Du lærer bl.a. om opsætning, og vi ser på forskellige funktioner og apps, der gør brugen af din iPhone mere optimal.

Bliv fortrolig med din iPad på lærerige iPad-kurser

På vores iPad-kurser i Aarhus lærer du alt om de grundlæggende funktioner på din iPad, som fx opsætning, funktioner, apps samt andre gode tips.

Få gode råd og hjælp til Mac

Med et Mac-kursus hos FOF Aarhus får du undervisning i, hvordan du bruger din Mac. Gennem opgaver og oplæg bliver du klogere på programmer som mail, Safari, Fotos og meget mere.

Filtrér

Fotokurser ved FOf aarhus

Tag gode billeder

Vil du have styr på din fotografering og lære at tage god billeder