Skip to content
SEO

Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering (SEO)

Overvejer du at få lavet en hjemmeside eller har du én allerede, du gerne vil have flere besøgende/kunder på, så lær om søgemaskineoptimering (SEO) på dette kursus. SEO handler om at optimere din hjemmeside på en række områder (såsom hastighed, indhold og links), så den ligger godt placeret på Google, hvilket giver dig langt flere besøgende.

Søgemaskineoptimering hjælper dig til at sælge flere produkter i din webshop, få flere medlemmer i din forening eller flere læsere på din blog. På kurset lærer du de vigtigste SEO-teknikker, bl.a. at finde de bedste søgeord, at optimere indholdet på dine sider, at måle og analysere trafikken på dine sider og om hvordan du får en hjemmeside med hurtig hastighed.

Vi kigger også på, hvordan du sikrer, at din hjemmeside er "mobile friendly", sådan at Google synes bedst muligt om den. Søgemaskineoptimering er særdeles vigtigt og udbytterigt for såvel helt nye hjemmesider som for allerede eksisterende sider.

Kursisternes egne hjemmesider inddrages i undervisningen i videst muligt omfang. Du må gerne medbringe din egen bærbare PC.