Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Keramik glasering, kursus ved FOF Aarhus.

Kreative kurser

Dyrk din kreativitet på et af vores mange kreative kurser i Aarhus

Er du kreativ og går du op i at skabe ting selv, så kan du tilmelde dig et af vores kurser i akvarel, keramik, foto, syning, blomsterbinding, strikning, hækling, smykkedesign, maleri, tegning, pileflet og meget mere.

Du bliver undervist af dygtige, professionelle og kreative undervisere og kan dyrke din hobby eller finde en helt ny fritidsinteresse.

 

Tegne- og malekurser

Har du stadig brug for træning, inden du åbner dit kunstgalleri, eller vil du lære at tegne, male med akryl, male på lærred eller lære alt om de forskellige teknikker, så har vi tegnekurser og malekurser for både begyndere og øvede, hvor du kan slippe kreativiteten og kunsten fri. På alkohol ink kan du lære den smukke og særlige metode til at skabe kunstværker til dit hjem.

Håndarbejde og kunsthåndværk

Du kan også lade kreativiteten sprudle ved at udforske forskellige håndarbejdsteknikker som strikning og hækling, knipling, blomsterbinding eller patchwork/quiltning, eller du kan gå om bord i håndværk og få styr på bogbinding, møbelpolstring og pileflet. En anden fordel ved håndarbejde er, at du kommer i flow - læs om andre, der kan mærke flowet i håndarbejdet.

Mode, design og keramik

Er du kreativ og går op i mode og design, så kan du tilmelde dig vores kurser i smykkedesign, hvor du bliver undervist af en guldsmed, eller du kan tilmelde dig et af vores mange sykurser og lære at designe og sy dit eget tøj. FOF Aarhus tilbyder også mange kurser i keramik, så lær at dreje dit eget kunstværk på et af vores kreative kurser.

Få masser af inspiration til kreative projekter og dyk ned i kreative reportager på FOF Inspiration her 

Kulturfag

Kulturfag i hverdagen

Giv dig i kast med kulturen på tæt hold, her kan du fx udfolde din indre forfatter eller dykke ned i slægtsforskning.