Skip to content
Broderigarn. Underviser Tine Kanne, FOF Aarhus.

Broderi

Broderi

Glæd dig til to lørdage i broderiets tegn! De to lørdage giver dig mulighed for at komme godt i gang med broderier og efterfølgende (14 dage efter) få hjælp til de svære ting, der måske er opstået undervejs.

Den første gang vi mødes, vil der om formiddagen være mulighed for at afprøve forskellige sting, mens der om eftermiddagen er mulighed for at forsætte eller komme i gang med et projekt. Alt efter om du er nybegynder eller øvet, kan stingene fx være: kontursting, franske knuder, schattérsyning, vævede eller syede edderkopper.

Dit projekt kan være alt fra et lille ophæng i en broderiramme og broderede puder til det store juletræstæppe i korssting, som du altid har drømt om at lave. Det kan være en idé, hvor der skal tegnes, og du skal udtænke, hvilke materialer der skal bruges. Projektet kan også være et kit, du har købt, men aldrig rigtig er kommet i gang med. Eller måske har du noget liggende, som er strandet, fordi der gik noget galt, eller motivationen forsvandt.

Efter 14 dage mødes vi igen, hvor du får rig mulighed for at komme videre og få hjælp til eventuelle udfordringer. Det kan også være, du gerne vil have opfrisket de sting, du lærte første mødegang, eller måske vil du lære nogle helt nye.