Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af broderi

Broderi

Broderi

Kom og vær med til 2 søndage i broderiets tegn, hvor der er mulighed for enten at udforske en masse forskellige sting eller komme i gang med et stort projekt.

Den første gang starter vi dagen med at snakke om og afprøve en masse forskellige sting. Alt efter, om du er nybegynder eller øvet, kan det f.eks være kontursting, franske knuder, schattérsyning, vævede eller syede edderkopper. Anden halvdel af dagen skal vi bruge på at komme i gang med et større projekt. Det kan være, du har et projekt eller en ide, du gerne vil i gang med, ellers er der også mulighed for at forsætte med at udforske forskellige sting. Projekterne kan være alt fra et lille ophæng i en broderiramme, over puder til det store juletræstæppe i korssting, som du altid har drømt om at lave.

Efter 14 dage mødes vi igen, hvor der så̊ er mulighed for at komme videre og få hjælp til eventuelle udfordringer, eller få opfrisket stingene du lært første gang eller lære nogle flere.

Medbring gerne: Broderinåle, tråd og saks og evt. briller.