Skip to content
Broderigarn. Underviser Tine Kanne, FOF Aarhus.

Broderi

Broderi

Glæd dig til to lørdage i broderiets tegn! Her har du muligheden for at komme i gang og få hjælp til de svære ting.

Den første gang vil der om formiddagen være mulighed for at afprøve forskellige sting, mens det om eftermiddagen vil være mulighed for at fortsætte eller komme i gang med et projekt.

Alt efter, om du er nybegynder eller øvede, kan stingene eksempelvis være kontursting, franske knuder, schattérsyning, vævede eller syede edderkopper.
Projekterne kan være alt fra et lille ophæng i en broderiramme, over puder til det store juletræstæppe i korssting, som du altid har drømt om at lave.
Projektet kan være en ide, hvor der skal tegnes og udtænkes hvilke materialer der skal bruges. Det kan være det kit, som man har købt, men aldrig rigtig er komme i gang med. Eller måske et projekt der er strandet, fordi der gik noget galt eller motivationen forsvandt. Endelig er der også muligheden for at forsætte med at udforske forskellige sting.

Anden gang vi mødes, er der mulighed for at komme videre og få hjælp til eventuelle udfordringer i egne projekter, eller få opfrisket stingene de lærte første gang eller lære nogle flere.