Skip to content
Broderi, påske, blomst, broderikursus ved FOF Aarhus

Design dit eget broderimønster

Design dit eget broderimønster

Lad din kreativitet danse på stoffet, og lad nålen følge melodien af din fantasi i dit helt eget broderimønster.

Du bruger dagen på at lave dit eget motiv, fx i korssting, petit point eller gobelinsyning. Disse teknikker er karakteriseret ved at fylde hele fladen med farve og mønster, og tegnepapiret giver dig mulighed for at skabe nogle fantastiske designs. På kurset får du masser af idéer og inspiration til fremtidige broderiprojekter, samtidig med at du lærer forskellige måder at skabe fladedækkende broderi på.

Forudsætninger for deltagelse

Design dit eget broderimønster henvender sig til dig, der allerede har lidt broderierfaring, og som har lyst til at omsætte dine kreative idéer til smukke broderier. Kurset tilbyder den nødvendige vejledning og inspiration, der hjælper dig med at komme i gang og bringe dine ideer til liv.

Praktisk information

Du skal medbringe tegneredskaber, ternet papir, samt perler eller pixelperler, hvis du skal bruge dem. Du skal også medbringe broderigarn, aida-stof og stramaj eller et lignende underlag. Underviseren har forskellige redskaber til rådighed, som kan fungere som inspiration, hvis du er usikker på, hvad du skal bruge. Derudover skal du medbringe nål (uden spids), saks, skriveredskaber og papir. Husk briller eller evt. en lup. 

Vi holder en frokostpause undervejs, så husk at medbringe en madpakke og noget at drikke. Det er en god idé at have en vandflaske med, der kan lukkes.