Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Mor og barn til barselskeramik i FOF Aarhus.

Barselskeramik

Barselskeramik

Er du på barsel, og har du lyst til at lave keramik?

Savner du et kreativt frirum sammen med andre forældre på barsel? Så er dette kursus en oplagt mulighed for dig.
Til barselskeramik kan du have din baby med, og vi sætter tempoet ned, så du frit kan gå til og fra leret, som det passer dig og din baby.

Underviser Sara introducerer simple opgaver og guider dig hele vejen, bl.a. i:

  • Formning
  • Modellering
  • Dekoration
  • Glasering.

Vi arbejder med enkle teknikker, så du er sikker på at få fine ting med hjem.

Praktisk information:

De første to mødegange arbejder vi med leret, og den sidste gang dekorerer og glaserer vi tingene, inden de skal brændes sidste gang. I tilknytning til keramikværkstedet er der tekøkken, badeværelse, pusle-/ammerum og god plads til barnevogne enten i eller uden for værkstedet eller udendørs i lukket atriumgård. Husk tøj, der kan tåle at blive beskidt.

Sikkerhed:

Vær opmærksom på, at keramikværkstedet er et aktivt værksted, og at der kan være støv og ler i lokalet. Værkstedet er ikke børnesikret, og du er derfor selv ansvarlig for dit barns sikkerhed.

På FOF Aarhus' keramikhold lægger vi stor vægt på undervisning, dygtiggørelse og fordybelse. Vores lokaler må ikke anvendes som værksted, og det er ikke tilladt at massefremstille, fx med henblik på salg. Af hensyn til miljøet forbeholder vi os retten til at frasortere ødelagt keramik inden brænding.