Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af lænestol som er ved at blive ompolstret på et kursus i møbelpolstring

Møbelpolstring og andet

Møbelpolstring og andet

Vi tager udgangspunkt i ét af dine gamle møbler, eller andre genbrugsting, som du ønsker at give nyt liv.

Vi fokuserer primært på møbelpolstring, hvor du får kendskab til de grundlæggende principper inden for faget, men der er også mulighed for at give andre møbler et ”ansigtsløft”, så de passer bedre ind i en nutidig indretning.

Du kan fx arbejde med ompolstring af en gammel spisebordstol eller maling af et mindre møbel, hvor vi arbejder med forskellige teknikker som fx lasering eller bejdsning.

Hvad får du ud af kurset?

  • Du får mulighed for at få genbrugt nogle af dine ting, som er for gode til at smide væk, eller måske omforme ting, du har fundet på et loppemarked, som trænger til en kærlig hånd.

  • Du får inspiration fra andre kursister og fra underviseren, som har stor erfaring inden for indretning, og derfor vil kunne guide dig i forhold til farve- og materialevalg. Du vil opdage nye muligheder og forhåbentligt få nye færdigheder med dig videre.

  • Du har sikkert en kreativ åre, og lidt kendskab til gør-det-selv er en fordel. Alder og køn er underordnet.