Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede fra et kursus i akrylmaleri ved FOF Aarhus, underviser Bodil Østergaard

Malekurser

Lær at male på et malekursus i Aarhus

Er du vild med at male, eller vil du gerne lære det? Prøv et af FOF Aarhus' mange forskellige malekurser, hvor du bl.a. kan lære at male flotte billeder med oliemaling og akrylmaling eller bygge videre på dine færdigheder.
Tilmeld dig et malekursus allerede i dag, eller gå på opdagelse i vores store udvalg af malekurser her på siden.

Udfold din kreativitet på et malekursus

Du kan bl.a. arbejde med oliemaling, akrylmaling, motiver, farvelære, komposition og meget mere, så der er rig mulighed for at få vækket din kunstneriske side. Du kan også eksperimentere med materialer som lærred og helt nye maleteknikker. Med et malekursus hos FOF Aarhus kan du male flotte billeder og motiver, som du kan udsmykke dit eget og andres hjem med.

Malekurser for enhver smag

Har du aldrig malet før, så er vores begynderhold i akrylmaleri lige noget for dig. Kast dig også ud i en udfordring på et hold for erfarne, hvor der stilles sværere opgaver.

  • Praktisk information vedr. vores malekurser

    Som kursist hos FOF Aarhus kan du få rabat i følgende kunstbutikker: Aart de Voss, Panduro Hobby, Colorama og Stelling. Hos Bogø Design kan du handle til kunstnerpriser. Husk at medbringe dokumentation.

    Til kunstskolens weekendhold sendes materialeliste ud ca. en uge før kursusstart. På alle øvrige malekurser vejleder underviseren omkring materialer første undervisningsgang. Medbring det, du allerede har. Bemærk, at deltagere selv dækker materialeudgifter til et malekursus.

Filtrér
  1. 1
  2. 2

Tegnekurser

Vild med at tegne? 
Få styr på de grundlæggende teknikker, lær at tegne portrætter, manga, croquis og meget mere!