Skip to content

Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!

Kursus i akrylmaleri ved FOF Aarhus, underviser Bodil Østergaard

Malekurser

Lær at male på et malekursus i Aarhus

Er du vild med at male, eller vil du gerne lære det? Prøv et af FOF Aarhus' mange forskellige malekurser, hvor du bl.a. kan lære at male flotte billeder med oliemaling og akrylmaling eller bygge videre på dine færdigheder.

Udfold din kreativitet på et malekursus

Du kan bl.a. arbejde med oliemaling, akrylmaling, motiver, farvelære, komposition og meget mere, så der er rig mulighed for at få vækket din kunstneriske side. Du kan også eksperimentere med materialer som lærred og helt nye maleteknikker. Med et malekursus hos FOF Aarhus kan du male flotte billeder og motiver, som du kan udsmykke dit eget og andres hjem med.

Malekurser for enhver smag

Har du aldrig malet før, så er vores begynderhold i akrylmaleri lige noget for dig. Kast dig også ud i en udfordring på et hold for erfarne, hvor der stilles sværere opgaver.

  • Praktisk information vedr. vores malekurser

    Som kursist hos FOF Aarhus kan du få rabat i følgende kunstbutikker: Aart de Voss, Panduro Hobby, Colorama og Stelling. Hos Bogø Design kan du handle til kunstnerpriser. Husk at medbringe dokumentation.

    Til kunstskolens weekendhold sendes materialeliste ud ca. en uge før kursusstart. På alle øvrige malekurser vejleder underviseren omkring materialer første undervisningsgang. Medbring det, du allerede har. Bemærk, at deltagere selv dækker materialeudgifter til et malekursus.

Filtrér

foredrag: Kunst og kultur

Mød Susse Wold

Hør hvad den kende skuespiller har lært af de mennesker, hun har mødt, og de ting, hun har oplevet.