Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Alkohol ink kursus hos FOF Aarhus

Alkohol ink

Alkohol ink

Dette kursus er for alle, der har lyst til at lege med farver og figurer. Med ganske få teknikker, og på ganske kort tid, kan du lave smukke malerier til både ophæng, kort, m.m.

Alkohol ink er en alkoholbaseret blæk. Den er tyndtflydende og tørrer hurtigt. Inken er meget kraftig i sin farve og den skaber super smukke effekter, når den skubber andre farver væk eller fortyndes med en alkoholbaseret blending væske.

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at gå i dybden, have tid og lære at arbejde med mange forskellige teknikker i alkohol ink. Vi gennemgår først den grundlæggende teori, så alle kan være med fra starten. Du kan altså fint være med som nybegynder.
Så spreder vi viften ud og afprøver teknikkerne samt inddrager andre malemedier, som akryl og almindeligt blæk. Desuden maler vi alle på samme tid et trin-for-trin maleri, og der bliver tid til at sidde selv fordybet i egne værker med stille musik i baggrunden, og hjælp fra underviseren, hvis ønsket.

På kurset er alle remedier til rådighed, samt et væld af alkohol ink-farver. Alle kursister går fra kurset med adskillige produkter, samt 'Værktøjskassen' indeholdende den grundlæggende teori, de afprøvede teknikker, trin-for-trin guiden og lister med nyttige links og hashtags samt links til onlineshops, hvor du kan købe alkohol ink samt diverse tilbehør.

Bemærk: Vi anvender udelukkende lugt- og giftfri alkohol ink, samt almindelig husholdningssprit. Gummihandsker samt maleforklæde udleveres, men medbring endelig maletøj, da alkohol ink ikke kan komme af tøjet uden at misfarve.