Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Julekugle dekoreret med alkohol ink, kursus hos FOF Aarhus

Alkohol ink - julekugler

Alkohol ink - julekugler

På dette kursus kan du lære at male med alkohol ink og julehygge imens. Vi skal lave smukke julekugler til ophæng ved at male på plast/glaskugler.

Alkohol ink er en alkoholbaseret blæk. Den er tyndtflydende og tørrer hurtigt. Inken er meget kraftig i sin farve, og så skaber den super smukke effekter, når den skubber andre farver væk eller fortyndes med en alkoholbaseret blending-væske.

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at afprøve, hvad alkohol ink er, og hvad det kan, samt lære de grundlæggende teknikker at kende. Vi øver først sammen, og dernæst sidder vi og arbejder hver for sig med hyggelig julemusik i baggrunden. På kurset er der forskellige remedier til rådighed, samt et væld af alkohol ink-farver.

Alle kursister går fra kurset med adskillige juleprodukter, samt 'Den Lille Værkstøjskasse' indeholdende den grundlæggende teori, de afprøvede teknikker og lister med nyttige links og hashtags samt links til onlineshops, hvor du kan købe alkohol ink samt diverse tilbehør.

Bemærk: Vi anvender udelukkende lugt- og giftfri alkohol ink samt almindelig husholdningssprit. Gummihandsker samt maleforklæde udleveres, men medbring endelig maletøj, da alkohol ink ikke kan komme af tøjet uden at misfarve.