Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af pensler til akrylmaleri

Art Studio - kreativt værksted - studiekreds

Art Studio - kreativt værksted - studiekreds

Vil du udfolde din kreativitet i frie rammer?

På Art Studio – kreativt værksted får du mulighed for at benytte FOF Aarhus' lokaler på Søren Frichs Vej 36G som atelier for maleri, tegning, primitivt tryk og hyggeligt samvær med andre kreative sjæle. 

Art Studio giver dig mulighed for at benytte et inspirerende værksted, hvor du kan arbejde med dine egne medbragte materialer, mens du mødes med andre, der også interesserer sig for maleri. 

En studiecirkel minder meget om vores almene hold, hvor du øver dig i en færdighed og bruger nogle hyggelige timer sammen med andre kursister. Studiecirkler adskiller sig fra de almene hold, da de er opbygget efter en speciel undervisningsform. Det betyder, at det er dig og de andre kursister, der i samarbejde med kursets tovholder finder ud af, hvad du vil lære, og hvordan du ønsker, at undervisningen skal foregå.

Et studiecirkel-hold er en unik mulighed for dig, som ønsker at udfolde dig frit indenfor et felt, mens du henter inspiration fra andre.

Du kan læse mere om studiekredse her