Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af mand som sidder på en café og skriver - forfatterkursus

Forfatterværksted

Forfatterværksted

Særlig bemærkning:
Hvis det ved kursets start mod forventning stadig ikke er lovligt at mødes fysisk, vil kurset blive startet op online via det gratis program Zoom. Du vil i så fald modtage en vejledning og et mødelink fra underviseren inden kursusstart. Kurset vil dog vende tilbage til almindelig fysisk undervisning, lige
så snart myndighederne tillader det.

Går du med en fortællelyst i maven, men har svært ved at få den gode historie ned på papiret? Gennem oplæg, skriveøvelser og samtaler vil du på dette forfatterværksted gennemgå hele processen med at skabe en historie.

Vi kigger på, hvordan du kan strukturere din skriveproces, hvordan du kan få nye idéer, hvordan du kan bruge forskellige former for dramaturgier til at gøre din historie sammenhængende og spændende, og hvordan du kan udvikle dine karakterer og skrive levende dialoger. Til sidst vil du stå med et færdigt udkast til en novelle eller et kort manuskript, skabt helt fra bunden af.

Kurset er for både begyndere og letøvede. Medbring din egen bærbar.
Der er plads til maks 10 deltagere på holdet.