Skip to content
Billede af en, der skriver noget ned ifm skrivekursus ved FOF Aarhus

Skrivekursus - børnebøger

Skrivekursus - børnebøger

Særlig bemærkning:
Hvis det ved kursets start mod forventning stadig ikke er lovligt at mødes fysisk, vil kurset blive startet op online via det gratis program Zoom. Du vil i så fald modtage en vejledning og et mødelink fra underviseren inden kursusstart. Kurset vil dog vende tilbage til almindelig fysisk undervisning, lige
så snart myndighederne tillader det.

Går du med en lille børnebogsforfatter i maven? Har du nogle figurer, ideer eller historier, som du gerne vil skrive ned? Har du måske allerede skrevet nogle sider, som ligger i 'skrivebordsskuffen', og som du gerne vil gøre noget mere ved? Eller har du aldrig skrevet historier før, men har længe haft lyst til at prøve?

På dette kursus arbejder vi praktisk med processen fra idé til historie. Vi arbejder med forskellige øvelser, der sætter gang i den kreative proces, vi definerer figurerne og børnebogsuniverset, arbejder med fremdrift og dialog samt 'leger' med ord og sætninger.

Vi skal også lave nogle øvelser, hvor vi finder ind til stemmen af vores eget indre barn og finder ud af, hvad den lille dreng eller pige mon har på hjerte.

Kurset retter sig først og fremmest til dig, der vil arbejde med historier for børn.