Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Fastelavnsboller - børn og voksne

Fastelavnsboller - børn og voksne

Gammeldags fastelavnsboller er som små kærlighedspakker fyldt med sødme.

På kurset laver vi gammeldags fastelavnsboller med forskellige fyld, fx marcipan, remonce, creme, syltetøj og chokolade. Derefter dekorerer vi fastelavnsbollerne med farverig glasur eller flormelis, så de ser festlige ud. Kurset byder på en sjov og afslappet atmosfære, hvor alle, uanset alder, kan deltage. Undervisningen og den praktiske del er tilrettelagt, så det er let og tilgængeligt for alle. Vi slutter af med at smage på vores nybagte fastelavnsboller.

Som deltagere på kurset bliver I:

  • introduceret til ingredienser og nødvendigt udstyr.
  • undervist i at lave og ælte dejen.
  • vejledt om bagetemperatur og bagetid for at sikre, at jeres fastelavnsboller bliver gyldne og lækre.
  • undervist i, hvordan I former fastelavnsbollerne.

Forudsætning for deltagelse

Fastelavnsboller for børn og voksne er for alle, uanset tidligere bageerfaring. Børn fra 4 år og opefter kan deltage, men det er en betingelse, at barnet er i selskab med en voksen deltager, fx en forælder, en bedsteforælder eller lign.

Praktisk information

Prisen inkluderer deltagelse af en voksen og et barn. Der vil være kaffe/te til de voksne og saftevand til børnene under kurset. I får en foldekasse, så I kan tage jeres lækre fastelavnsboller med hjem til resten af familien og sprede glæde.