Er du begejstret for julen? Så forestil dig øjeblikket, hvor du sætter tænderne i små mundfulde af julemagi med smagen af blød nougat og sød marcipan, der forenes af chokolade.
På kurset lærer du at lave gammeldags julekonfekt, og du får chancen for at arbejde med både marcipan og nougat. Du bliver undervist i, hvilke ingredienser, der anvendes i julekonfekt, og hvordan du forbereder dem korrekt. Underviseren guider dig gennem de grundlæggende teknikker, der er essentielle for, at du kan mestre konfektens kunst. Du får også indsigt i, hvordan du opbevarer din konfekt korrekt for at bevare friskheden. Når kurset er slut, kan du imponere dine nærmeste med hjemmelavet julekonfekt, der er rullet, formet, dekoreret og overtrukket med chokolade.
Som deltager på kurset vil du:
Julekonfekt er for alle og kræver ingen tidligere erfaring.
Vi opfordrer dig til at medbringe en opbevaringsbøtte, så du kan tage din hjemmelavede julekonfekt med dig og dele julestemningen med dem, du holder af.
"Jeg får gæster til jul og vil gerne forberede mig på at lave lækker julekonfekt."
KURSIST