
Vi arbejder med hele processen: fra smeltning og temperering til fyld (ganache). Undervejs eksperimenterer vi med smagssammensætninger, fx varme krydderier, nødder og chokoladeovertræk.
Vi starter med en introduktion til chokoladens verden: hvordan laves den, og hvad kendetegner en god chokolade. Vi laver en silkeblød ganache med smage inspireret af julen, fx kanel, appelsin, karamel og marcipan. Vi former, dypper og dekorerer vores egne juletrøfler med kakaopulver, nødder, frysetørrede bær og et strejf af juleglimmer. Undervejs deler vi teknikker og tips, så du kan lave dine egne julegodter derhjemme.
lære at lave ganache – hemmeligheden bag de bedste trøfler.
eksperimentér med julede smage og dekorationer.
tage hjem med en æske fyldt med dine egne håndlavede juletrøfler – perfekt som gave eller til egen forkælelse.
Kurset er åbent for alle, der har lyst til at have det sjovt, være kreative og komme i julestemning samtidig med, at du lærer at lave dine egne lækre juletrøfler.
Undervisningen foregår på dansk og engelsk.
Læs mere