Skip to content
Lær at lave juletrøfler | Kursus i FOF Aarhus

Lær at lave juletrøfler

Drømmer du om lave håndlavede chokoladetrøfler, som passer perfekt til julens hygge og forkælelse? Tag med til en stemningsfuld og inspirerende juleworkshop med Zsofia, chocolatier fra Cooking Therapy. Her dykker vi ned i den søde verden af chokoladetrøfler.

Vi arbejder med hele processen: fra smeltning og temperering til fyld (ganache). Undervejs eksperimenterer vi med smagssammensætninger, fx varme krydderier, nødder og chokoladeovertræk.

Vi starter med en introduktion til chokoladens verden: hvordan laves den, og hvad kendetegner en god chokolade. Vi laver en silkeblød ganache med smage inspireret af julen, fx kanel, appelsin, karamel og marcipan. Vi former, dypper og dekorerer vores egne juletrøfler med kakaopulver, nødder, frysetørrede bær og et strejf af juleglimmer. Undervejs deler vi teknikker og tips, så du kan lave dine egne julegodter derhjemme.

Som deltager på kurset vil du:

  • lære at lave ganache – hemmeligheden bag de bedste trøfler.
  • eksperimentér med julede smage og dekorationer.
  • tage hjem med en æske fyldt med dine egne håndlavede juletrøfler – perfekt som gave eller til egen forkælelse.

Forudsætninger for deltagelse

Kurset er åbent for alle, der har lyst til at have det sjovt, være kreative og komme i julestemning samtidig med, at du lærer at lave dine egne lækre juletrøfler.

Praktisk information

Undervisningen foregår på dansk og engelsk.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.12.2025 16:30-21:00 H.H. Seedorffs Str. 7 Zsófia Anna Tóth
Zsofia Anna Toth | Madlavningsunderviser i FOF Aarhus
Underviser

Zsófia Anna Tóth

Jeg tilbyder mindful cooking- og chokoladekurser med Cooking Therapy som kognitiv terapeut og coach.

Som passioneret Chocolatier med mange års erfaring i Danmark, specialiserer jeg mig i chokoladefremstilling og undervisning af andre i at mestre denne
kunst.

Mine kurser kombinerer teoretisk viden med praktiske teknikker, designet til at inspirere og uddanne chokoladeentusiaster i håndværkets fine detaljer. Jeg brænder for gastronomi, madkultur, madhistorie og studier.

Jeg trives med at skabe et intimt læringsmiljø, hvor små grupper kan samles og dele en fantastisk, sjov og lærerig oplevelse. Gennem kombinationen af teori, praktiske færdigheder og min kærlighed til mad, ønsker jeg at opbygge en følelse af fællesskab og passion for at skabe, spise og være sammen.