Skip to content
Nytårskransekage | Kursus | FOF Aarhus

Nytårskransekage

Nytårskransekage

Kransekage og nytårsaften er uadskillelige. Når uret slår midnat og det nye år venter rundt om hjørnet, tager vi gerne en bid af den lækre dessert. Drømmer du om at mestre kunsten at bage din egen kransekage, har du nu chancen.

På kurset gennemgår vi de vigtigste ingredienser, der anvendes i kransekage, og hvilket køkkenudstyr, der er nødvendigt til processen. Du får mulighed for at få praktisk erfaring, da du på kurset laver din egen kransekage, fx et kransekagetårn eller et kransekageur til ca. 15 personer. Du vil undervejs få vejledning og hjælp fra underviseren.

Som deltager på kurset får du:

  • en opskrift på kransekage.
  • trin-for-trin instruktioner til at forberede dejen og forme kransekagen, fx ringe eller tårne.
  • viden om afbagning.
  • inspiration til dekoration af kransekagen, fx brug af glasur og andre pynteelementer.
  • ideer til smagsvariationer og fyldninger, der kan tilføjes til kransekage, og som du kan prøve kræfter med derhjemme.

Forudsætning for deltagelse

Nytårskransekage henvender sig til dig, der ønsker at lære, hvordan du bager kransekage. Uanset dit niveau og erfaring med kransekagebagning, er du velkommen til at være en del af kurset.

Praktisk information

Vi opfordrer til, at du medbringer din egen beholder, så du kan transportere din hjemmelavede kransekage sikkert hjem. Alternativt kan du medbringe cellofan eller lignende indpakning.