Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Unge deltagere ved arrangementet Vi leger med mad, ved Food Maker i FOF Aarhus' køkken

Food Maker

Ung madglæde med Food Maker i Aarhus

Food Maker samler unge mellem 16 og 28 år omkring madlavning, fællesskab og madglæde. Hos Food Maker er der plads til alle, der har lyst til at kreere et måltid sammen med andre unge – uanset om man er helt nybegynder eller mere erfaren inden for madlavning.

Hver tirsdag aften plejer vi at afholde ’Vi leger med mad’, hvor unge mødes og sammen laver mad. Aftenens tema varierer fra uge til uge, hvor madkreativiteten og nysgerrigheden får frit løb. Pga. covid-19 holder vi lige nu pause med 'Vi leger med mad', men vi vender stærkt tilbage efter sommer og glæder os til at se dig igen til masser af madlavning og madglæde.

I mellemtiden kan du følge med på Food Makers facebookside og Instagram-profil, hvor du finder masser af inspiration til din madlavning, tips og tricks og ny viden. Du kan også læse mere om Food Maker på Food Maker.dk.

fof inspiration - opskrifter

Madopskrifter

Få masser af inspiration til at give dig i kast med nye, spændende og lækre retter!