
På kurset får du en grundlæggende viden om, hvordan du fermenterer. Derefter skal du selv have fingrene i råvarerne, så du får håndværket ind under huden. Vi bruger økologiske råvarer til at fremstille kraut, kimchi og andre fermenterede grøntsager. Du får tre fermenteringer med hjem efter kurset.
blive klogere på, hvad du kan fermentere, og hvordan du gør det.
få praktisk erfaring med fermenteringens teknikker.
blive guidet gennem processen samt få gode tips til at fortsætte derhjemme.
Kurset er åbent alle, uanset erfaring med fermentering. Du behøver ikke have kendskab til eller viden om fermentering, da vi starter med det grundlæggende. Det eneste, du skal have, er nysgerrighed på fermentering.
Medbring 3 fermenteringsglas med låg på ca. 850 ml. Vi anbefaler Weck-glas (850 ml). Hvis du har brug for glas, kan du købe dem på kurset for 150 kr. efter forudgående aftale med underviseren.
Læs mere