Fermentering er en ældgammel metode til at konservere fødevarer, men den er meget mere end det. For fermentering tilføjer ikke kun fantastiske smagsnuancer, men også en række sundhedsmæssige fordele til dine råvarer.
På kurset får du en grundlæggende viden om, hvordan du fermenterer. Derefter skal du selv have fingrene i råvarerne, så du får håndværket ind under huden. Vi bruger økologiske råvarer til at fremstille kraut, kimchi og andre fermenterede grøntsager. Efter kurset får du fermenterne, du laver, med hjem.
Kurset er åbent alle, uanset erfaring med fermentering. Du behøver ikke have kendskab til eller viden om fermentering, da vi starter med det grundlæggende. Det eneste, du skal have, er nysgerrighed på fermentering.
Medbring 3 fermenteringsglas med låg på ca. 850 ml. Vi anbefaler Weck-glas (850 ml). Hvis du har brug for glas, kan du købe dem på kurset for 125 kr. efter forudgående aftale med underviseren.