Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Torben Mathews, ølentusiast og foredragsholder ved FOF Aarhus.

Ølsmagning: dansk øl

Ølsmagning: dansk øl

I 2023 er antallet af ølproducenter i Danmark streget til over 260, hvilket er både imponerende og overraskende. Denne aften handler det ikke om de øl, der er står på supermarkedets hylder, men om de enestående skatte, der findes i det danske øl-landskab. 

Kom med og hør om danske øl, der stadig brygges i stor stil. Med et stigende antal af bryggerier, opstår der nye, spændende tendenser og trends, som vi skal udforske og smage på. For bedst, som man troede, at ølrevolutionen herhjemme havde nået sit højdepunkt, og antallet af bryggerier havde stabiliseret sig på omkring de 150, så eksploderede antallet igen. 

Selvom øl-entusiasten Torben Matthews ikke har udforsket alle de danske øl, har han taget imod de mange opfordringer til at dykke ned i det danske øl-landskab. Efter 14 års pause har han besluttet sig for at drage på øl-jagt rundt i kongeriget for at opdage de mindre kendte dråber. Og han leder bestemt ikke efter de gængse danske øl. Måske kan han endda overtale nogle af de danske bryggerier til at skabe nogle ganske særlige dråber til os.

Download et kort over Solsalens placering