Skip to content
Billede af sushi lavet på et kursus ved FOF Aarhus, underviser Kayo Schaldemose

Sushi - begyndere

Sushi - begyndere

Sushi for begyndere – lær at lave sushi. Sushi består af kogt, marineret ris, der serveres med forskelligt tilbehør. Ofte bruges fisk eller skaldyr, men det kan også være grøntsager, svampe eller æg. Elsker du denne traditionelle japanske ret, men er lidt i tvivl om den rigtige teknik, så lær at lave sushi fra bunden på et sushi-kursus for begyndere hos FOF Aarhus. 

Vær opmærksom på, at der kan forekomme merudgifter til madvarer. 

Tilberedning af sushi er lettere, end du tror. På vores kursus i sushi for begyndere lærer du alt om at tilberede sushi, lige fra kogning af ris, rulning af tangplader til tilberedning af skaldyr og fisk. På et sushi-kursus hos FOF Aarhus lærer du bl.a.:

  • Viden om de mest foretrukne ingredienser og råvarer, der bruges til sushi. Du får indsigt i metoden, der bruges til at koge sushi-ris
  • Viden om teknikker, der bruges til at klargøre råvarer og fisk til sushi
  • Viden om de krav, du skal stille, når du køber fisk og skaldyr til sushi, og meget mere

På sushi-kurset bruger vi ingredienser, som kan købes i de fleste dagligvarebutikker. Du har derfor mulighed for at lave og servere samme slags sushi derhjemme til familie og venner.