Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Thailandske drinks, FOF Aarhus på Food Festival i Aarhus.

Thaimad - fortsættere

Thaimad - fortsættere

Er du thaimad-entusiast? Thailandsk madlavning er som at åbne døren til en skatkiste fyldt med smagsoplevelser fra det fjerne østen, hvor hver opskrift er en rejse ind i en autentisk verden. 

På kurset arbejder du med avancerede teknikker og tilberedelsesmetoder inden for thailandsk madlavning. Vi dykker ned i de mere komplekse aspekter af thaimad, så du får udvidet din viden og kunnen. Sammen udforsker vi autentisk thailandsk madlavning fra forskellige regioner, og du lærer nye opskrifter på egnsretter, som har en lang tradition bag sig. 

Som deltager på kurser lærer du at

  • at sammensætte nye retter med spændende kombinationer af ingredienser.
  • at blande og støde krydderier.
  • at beregne portioner korrekt.
  • at lave smagfuld og ernæringsrigtig mad.

Forudsætning for deltagelse

Thaimad for fortsættere henvender sig til dig, der allerede har et godt kendskab til og viden om thailandsk madlavning. Kurset er til dig, der gerne vil udforske det næste niveau af thailandsk madlavning. Det er en fordel, hvis du tidligere har gennemført Thaimad for begyndere. Er du nybegynder i det asiatiske køkken, kan du udforske vores udvalg af madlavningskurser fra hele verden

Praktisk information

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ekstra udgifter til madvarer. Yderligere information findes ved bemærkninger under sektionen Information længere nede på siden. Husk at medbringe beholdere til eventuelle rester.