Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Kvinde der dyrker mindfulness, FOF Aarhus

Få et stærkere mentalt helbred gennem meditation og åndedræt

Et stærkt mentalt helbred via meditation og åndedræt

I vores travle hverdag er vi optaget af aktiviteter fra morgen til aften, og vi har tit mange bolde i luften på én gang. Ved at meditere og udføre åndedrætsøvelser får du skabt en forbindelse til din krop og dermed øver du din bevidsthed i at være til stede i nuet. På dette meditations- og åndedræts-hold vil de opleve markant forbedring og styrke dit mentale og følelsesmæssige helbred. Du vil opnå en indre ro, harmoni og balance mellem din krop, sind og ånd. 

Igennem forløbet træner du dit sind i at fokusere, omdirigere alle dine mange tanker og genfinde stilheden inde i dig selv.

 Som deltager på holdet vil du opleve at: 

  • få stimuleret din krop til at blive sundere, gladere og mindre stresset.
  • der vil være mere oveskud og energi at hente i hverdagen.
  • du får skærpet og øget din koncentration.
  • du vil forbedre din indre balance, herunder fordøjelsen.
  • du vil opleve færre smerter fra bl.a. nakke og ryg.

Forudsætninger for deltagelse

Holdet henvender sig til dig, der ønsker at finde mere ro i din hverdag. Det kræver ingen forkundskaber, så alle kan være med. Du vil på forløbet få opbygget et repertoire af forskellige former for nemme og blide meditations- og åndedrætsøvelser, og du vil få små refleksionsøvelser og undervisning i, hvordan krop og sind hænger- og arbejder sammen. 

Praktisk information

Vi anbefaler, at du kommer i afslappet tøj. Medbring gerne en flaske vand.