Skip to content
ashtanga yoga | mysore | FOF Århus

Mysore (Selvpraksis)

Mysore (Selvpraksis)

Dette hold er til dig, der ønsker at arbejde med ashtanga yoga i dit eget tempo. Holdet er for alle niveauer fra begyndere til øvede. 

Mysore, selvpraksis betyder, at du bevæger dig gennem serien i dit eget tempo, og du følger din egen vejrtrækning. 

Er du begynder, så vil du lære serien fra bunden, og derefter gradvist bygge den op. Har du derimod allerede erfaring med ashtanga yoga, vil du få hjælp til større præcision i stillinger og eventuelt få nye stillinger. 

På holdet vil du kunne få hjælp til: 

 • At arbejde med skader
 • Teknikker til at blive mere smidig
 • Få en mere afbalanceret yogapraksis
 • Få mere fleksibilitet i hofterne for at forbedre, eller lære lotusstillingen (padmasana)
 • Lære hovedstand (sirsasana) og muligvis håndstand (adho mukha vrksasana)

Undervisningen foregår som udgangspunkt på engelsk, men der kan undervises på dansk, hvis der er behov for det. 

Holdet afvikles på nedenstående dage og tidspunkter:

 • Tirsdage kl. 07.00-08.15 på Søren Frichs Vej 36G, 8230 Åbyhøj
 • Torsdage kl. 16.30-18.00 på Søren Frichs Vej 36G, 8230 Åbyhøj

Drop in-undervisning - Hvad er det?
Vores Ashtanga yogahold afvikles efter 'drop in'-konceptet. Holdene har hverken start- eller slutdato, og du kan derfor frit skifte mellem vores forskellige Ashtanga yogahold. Se alle holdene her.

Er du allerede oprettet som medlem? Så hop direkte til tilmelding her.
Ellers kan du læse alt om, hvordan du tilmelder dig, nedenfor.

Vi råder til, at du tilmelder dig hurtigst muligt, da det giver de bedste forudsætninger for, at holdet kan blive oprettet.

 • Pris, klippekort og abonnement

  På vores Ashtanga yogahold tilmelder du dig via et bookingsystem, hvor du vælger antallet af gange, du har lyst til at deltage. Du har mulighed for at vælge mellem klippekort, månedsabonnement og enkeltlektioner. Se priserne nedenfor:

  • 1 enkeltlektion: 140 kr. (pris for studerende: 100 kr.)
  • Klippekort med 4 klip, som er gyldig i 6 uger: 400 kr. (pris for studerende: 340 kr.)
  • Klippekort med 8 klip, som er gyldig i 4 måneder: 1000 kr. (pris for studerende: 800 kr.)
  • Månedsabonnement med ubegrænset antal hold: 690 kr. (pris for studerende: 560 kr.)
  • Prøvetime: 75 kr.
 • Betaling

  Du køber dit klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion via vores bookingsystem til Ashtanga yogaholdene her.

  Betingelser for månedsabonnement:
  Betalingen dækker én kalendermåned, og abonnementet kan begynde alle dage i måneden. Prisen reguleres herefter, og vores betalingssystem oplyser automatisk den korrekte pris, når du opretter et medlemskab. Betalingen forefalder den første bankdag i hver måned, og dækker abonnementet for samme måned. Pengene hæves automatisk fra din konto, uden at du skal foretage dig yderligere, indtil du opsiger medlemskabet. Der er ingen binding, men opsigelsesfristen er indeværende måned plus én måned. Prisen er fastsat ud fra antallet af gennemsnitlige træningsdage i en måned. 

  OBS. Første gang du tilmelder dig, bliver du oprettet som medlem. Du får en profil med et medlemsnummer samt en adgangskode. Dit medlemsnummer og din adgangskode skal du fremover bruge, når du tilmelder dig et hold eller betaler for flere klippekort, månedsabonnementer og enkeltlektioner.

 • Tilmelding

  Før du kan tilmelde dig et hold, skal du købe et klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion. Ved dit første køb får du et medlemsnummer og en adgangskode, du fremover skal bruge ved tilmelding. Har du endnu ikke foretaget dit første køb, kan du gøre det her.

  Er du allerede oprettet som medlem, så tilmeld dig et hold her.

  Klik på Kalender i topmenuen, og vælg fx alle under filteret Kategori, så du får vist alle hold og tidspunkter. Klik derefter på det hold, du vil tilmelde dig og tryk tilmeld. Indtast herefter dit medlemsnummer i bookingen.

 • Undervisere

  Miles Ratledge
  Stifter af Ashtanga Yoga Shala // 27 års erfaring med forskellige yogaformer // Autoriseret Ashtanga yogalærer fra Mysore, Indien // Lead Trainer på yogauddannelsen.

  Jeg startede med at dyrke yoga og meditation i Indien i 1990. Da jeg flyttede til Danmark, blev jeg bekendt med Iyengar yoga, som jeg blev bidt af. Jeg har deltaget i mange dybdegående kurser og har en 3-årig uddannelse (certificeret i 2003). I 1996 blev jeg introduceret til Ashtanga yoga, hvilket var en kæmpe oplevelse, da jeg i denne yogaform ser et større potentiale – både fysisk og psykisk. Siden da har Ashtanga yoga været min livsvej. Jeg mødte yogamesteren Sri K. Pattabhi Jois i London i 2022 og har efterfølgende været i Indien til Ashtanga yogaens kilde Mysore mange gange, hvor jeg har opnået autorisation til at undervise (kypaji 2010). Jeg er den første, som har inviteret internationale, kendte gæstelærere til Aarhus og har indtaget en førende rolle i Ashtanga yogaens vækst i landsdelen. I de sidste 19 år har jeg undervist tusindvis af nybegyndere og øvede elever, og glæden ved at lære fra mig er i dag lige så stor, som da jeg startede.

  Har du spørgsmål til undervisningen, så kontakt Miles Ratledge på info@ashtangayoga.dk