Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Yogaundervisning, yogamåtte, FOF Aarhus

Vend din stivhed til smidighed

Er du træt af at være stiv i kroppen, eller har du et meget stillesiddende arbejde, der giver dig stivhed og ømhed i kroppen?

Træningen foregår i et tempo og på et niveau, hvor alle kan være med. Vi laver hverken vild hovedstand eller bagoverbøjninger, men vi prøver kræfter med forskellige stillinger både stående, liggende og sidende. Vi har fokus på at stillingerne gennemgås ordenligt for at undgå skader. Vi laver en masse gode, blide og rolige stræk, så vi får arbejdet kroppen godt igennem, og vi lægger vægt på en god balance mellem styrke og bevægelse, så vi får lidt sved på panden. Vi afslutter vores træning med en dejlig guidet afspænding, så både krop og hoved kan koble helt af.

Forudsætninger for deltagelse

Vend din stivhed til smidighed henvender sig til dig, som oplever stivhed og ømhed i kroppen. Alle kan være med, da yoga er for alle. Også dig, der aldrig har prøvet yoga før.

Praktisk information

Medbring gerne en drikkedunk og evt. et par varme sokker og en trøje, så du holder dig lun under den guidede kropsscanning.