Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Kursister på et aftenyoga-hold ved FOF Aarhus, underviser Laila Elisabeth Møller-Rasmussen

Yoga for alle

Yoga for alle

Er du helt ny til yoga? Eller har du prøvet det lidt? Så kom med på dette hold, og oplev, hvordan du med yoga kan forbinde krop og sind.

Du behøver ikke være smidig for at dyrke yoga, men med tiden vil du opleve, at din krop bliver mere fleksibel og lettere at arbejde med. Gennem yogaens stillinger styrker og strækker vi kroppen. Vi fokuserer på teknikken i stillingerne og vores vejrtrækning, og undervisningen foregår i et roligt tempo, hvor du bliver guidet grundigt ind i alle stillingerne. Vejrtrækning er en væsentlig del af at dyrke yoga og du vil lære nemme vejrtrækningsteknikker, der virker beroligende. Timen starter med en kort meditation efterfulgt af opvarmning, og den afsluttes med afspænding.

Som deltager på holdet vil du: 

  • øge din kropsbevidsthed og dit mentale overskud.
  • løsne eventuelle spændinger.
  • styrke og smidiggøre dine muskler og led.
  • forbedre din vejrtrækning.
  • opnå fornyet energi, mere ro og klarhed. 

Forudsætninger for deltagelse

Yoga for alle henvender sig til alle med lysten til at dyrke yoga. Du behøver ingen tidligere erfaringer med yoga for at deltage på holdet. Kender du allerede en del til yoga, og har du lyst til at prøve kræfter med lidt mere avancerede øvelser, kan du finde alle vores yogahold her.   

Praktisk information

Vi anbefaler, at du har løstsiddende tøj på, som du kan bevæge dig i.