Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Undervisning i Iyengaryoga for mænd ved FOF Aarhus med FOF-underviser Celia Mikkelsen

Iyengar yoga

Iyengar yoga i Aarhus - yoga for din sjæl

Iyengar yoga er en kraftfuld yogaform, som styrker muskler og knogler, udstrækker krop og sind og bevidstgør åndedrættet. Du vil dermed opleve et bedre åndedræt og en god afspænding af nervesystemet, når du dyrker Iyengar yoga.

Yogaformen blev udviklet at B.K.S. Iyengar, som i sin yoga-praksis indførte brugen af forskellige redskaber, der hjælper eleverne til at kunne udføre yogastillinger korrekt og uden at gøre skade på sig selv. Det er dermed en yogaform, som er tro mod de klassiske yogastillinger som udføres med stor præcision.

I Iyengar yoga arbejdes der metodisk og detaljeret med fokus på de lige linjer og på kroppens anatomi i stillingerne. Gennem øvelserne trænes din balanceevne, dit nærvær og din koncentrationsevne, mens du bliver afspændt.

Iyengar yoga er et perfekt supplement til målrettet sport og stillesiddende meditation. Den kraftfulde træning fører nemlig til et både mentalt og fysisk velbefindende.

Undervisningen er niveauopdelt, så de grundlæggende principper er helt på plads inden næste niveau.

Filtrér

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Yogamåtte

Fof inspiration

Guide til yoga

Er du i tvivl om Iyengar yoga er noget for dig? Bliv klogere på de forskellige yogaformer i vores guide