Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram.

Underviser hjælper en kursist med en øvelse til pilates ved FOF Aarhus

Muskel- og ledproblemer

Muskel- og ledproblemer

Er du klar til at udforske vejen til større nærvær og kropsbevidsthed gennem træning?

På holdet fokuserer vi på nærvær og kropsbevidsthed, mens vi bevæger og styrker hele kroppen. Vi arbejder med både holdning og balance, og gennem bevægelse og massage fokuserer vi med at smidiggøre bindevævet. Vores øvelser er baseret på psykomotoriske træningsmetoder, og er inspireret af pilates og yoga.

Vi laver øvelserne i et roligt tempo, som giver dig stor styrke og bevidsthed om de enkelte muskler. Øvelserne har en beroligende effekt på dit nervesystem og medvirker til at sænke stress i kroppen. Derudover fungerer det rolige tempo i vores styrketræning ofte som smertelindrende. I træningen bruger vi bl.a. bolde, elastikker og håndvægte, og vi afslutter hver mødegang med afspænding.

Som deltager på holdet får du:

  • øget kropsbevidsthed
  • bevidsthed og viden om gode bevægevaner
  • øget styrke, smidighed og velvære
  • Individuel vejledning.

Forudsætning for deltagelse

Muskel- og ledproblemer henvender sig til dig, der oplever udfordringer med muskler og led, fx gigt eller lign. Det er ideelt til dig, som søger et mindre træningshold med tid og plads til individuel vejledning. Se udvalget af hensyntagende motionshold, og læs mere om hensyntagende undervisning her.