Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Undervisning i stabiliserende kropstræning ved underviser Lise Rasmussen

Stabiliserende træning og styrke

Stabiliserende træning og styrke

Kom og vær med til stabiliserende træning og styrke, hvor der er plads til smil og individuel vejledning.

Til inspirerende og glad musik varmer vi op. Pulsen kommer let op, og koordinationen og balancen trænes.

Kvaliteten er i fokus, når vi med nærværet på de enkelte muskler, skånsomt og effektivt styrker leddenes naturlige stabiliserende reflekser.

Stabiliserende træning og styrke er for dig, der ønsker øget velvære og energi, en harmonisk stærk og smidig krop, en naturlig god kropsholdning, at forebygge og afhjælpe spændinger og smerter samt at blive bevidst om gode kropsvaner.

Når smerter og spændinger skal forbygges og afhjælpes, er hele kroppens reflektoriske stabilitet vigtig. Derfor aktiverer og styrker vi leddenes egne stabiliserende reflekser i ryg, hofter, fødder, knæ, skulder og nakke, ligesom mavens og bækkenbundens egne reflekser også styrkes. Vi benytter fx elastikker og bolde i de varierende øvelser.

De stabiliserende og styrkende øvelser foregår på en mindful måde. Nærværet på de enkelte muskler får kroppen og sindet til at falde til ro, samtidig med at du træner og styrker din krop. Målet er en større indre ro, større velvære samt en harmonisk og kropslig balance, som du kan tage med dig ud i hverdagen.

”Jeg er dybt afhængig af Lises undervisning. Jeg får bevæget hele kroppen, og Lise er god til at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. Jeg har det bedre, end da jeg var 40 – og nu er jeg 65!” - Deltager på stabiliserende træning og bevægelse. 

Se video fra stabiliserende træning og styrke: