Skip to content

Glæd dig til d. 7. december, hvor du kan gå på opdagelse i alle forårets aktiviteter!

Kursister på Afspænding og velvære - hensyntagende hold med underviser Lise Rasmussen

Stabiliserende træning og bevægelse - hensyntagende

Stabiliserende træning og bevægelse - hensyntagende

Kom og vær med til stabiliserende træning og bevægelse. Der er plads til smil og individuel vejledning.

Kvaliteten er i højsædet, når vi med nærværet på de enkelte muskler, effektivt styrker leddenes stabiliserende reflekser. Vi skaber også bevidsthed om at afspænde de ofte ubevidste og smertegivende ”passe-på-spændinger”.

Ønsker du smertelindring, større smidighed og styrke f.eks. i ryg, nakke, skuldre og hofter?
Når smerter og spændinger skal forbygges og afhjælpes, er hele kroppens reflektoriske stabilitet vigtig. Derfor aktiverer og styrker vi leddenes egne stabiliserende reflekser i ryg, hofter, fødder, knæ, skulder -og nakke, ligesom mavens -og bækkenbundens egne reflekser også styrkes.
De nænsomme øvelser tager hensyn til dine smerter. Ligesom de smertelindrende og smidiggørende øvelser aktiverer og styrker de svageste og ofte inaktive muskler. Du får vejledning i gode arbejds- sidde- og hvilestillinger samt i hvordan en harmonisk og naturlig kropsholdning ofte kan lindre f.eks. ryg, skuldre -og nakkesmerter.

Stabiliserende træning og bevægelse er for dig, der ønsker øget velvære og energi, en harmonisk stærk og smidig krop, en naturlig god kropsholdning, at forebygge -og afhjælpe spændinger og smerter samt at blive bevidst om gode kropsvaner.
Til inspirerende og glad musik starter vi med en let og legende opvarmning hvor koordinationen og balancen trænes.

Øvelserne foregår på en mindful måde. Samtidig med at du træner og styrker, aktiveres de svageste muskler, som får kroppen og sindet til at falde til to. Målet er at finde en større indre ro, større velvære samt en kropslig balance, som du kan tage med dig ud i dagligdagen. 

Dette hold kategoriseres som hensyntagende undervisning.

Læs mere om hensyntagende undervisning.