Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Kvinde der holder på sine fødder på en yogamåtte ved FOF Aarhus

Blid yoga mod stress

Blid yoga mod stress

Dyb afspænding af krop og sind med blide yogaøvelser og åndedrætsteknikker.

Med det moderne livs udadvendte fokus og krav om resultater bliver mange af os så pressede, at vi glemmer at skabe passende frirum i hverdagen. En krop og et sind, der gennem et stykke tid har arbejdet hårdere, end der er ressourcer til, bliver stresset. Derfor er det vigtigt, at vi mærker efter behovet for et pusterum, så vi kan holde de velfortjente pauser, som krop og sind har brug for.

Yoga mod stress giver dig bedre kontakt til din krop, så du kan mærke og reagere hensigtmæssigt på overbelastning. På holdet laver vi blide, mindfulle yogaøvelser, hvor alle kan være med. Vi laver især liggende og siddende stillinger, hvor vi har opmærksomhed på åndedrættet og på at mærke kroppen. Til blid musik lærer du simple åndedræts- og meditationsøvelser, yogastillinger og afspænding, som hjælper dig til at genetablere dine ressourcer og livsenergi.

På et lille hold i trygge og hyggelige omgivelser laver vi øvelser, som hjælper dig med at slippe af med spændingerne, både fysisk og psykisk.

NB. Dette hold kategoriseres som hensyntagende undervisning.

Læs mere om hensyntagende undervisning