Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Kvinder der laver øvelser med elastik til træning ved FOF Aarhus

Kvindefitness 50+

Kvindefitness 50+

Kom med til en varieret træning, hvor vi kommer hele kroppen igennem med træning af kondition, styrke, balance og kropsbevidsthed.

Vi arbejder på at træne hele kroppen og har fokus på bevægelsesglæde, motivation og sammenhold. Til træningen vil der desuden være rig mulighed for grin, snak, masser af udfordringer og effektivitet samtidig med, at der er fokus på teknik, effektivitet og fuldførelse. Og desuden også bevægelsesglæde, motivation og sammenhold.

Vi bruger forskellige redskaber i træningen, herunder bolde, elastikker, lettere vægte, stepbænke og derudover en masse kropsvægt.

Som deltager på holdet vil du:

  • øge din effektivitet
  • blive mere opmærksom på korrekt fuldførelse af træningsøvelser
  • fremme din bevægelsesglæde
  • blive motiveret til at opnå dine træningsmål 
  • opleve et stærkt sammenhold, hvor vi støtter og opmuntrer hinanden, imens vi træner

Forudsætninger for deltagelse

Kvindefitness 50+ er for dig, som er kvinde og 50 år eller derover. Derudover er den eneste forudsætning, at du skal kunne komme op og ned fra gulvet, eftersom vi bruger gulvøvelser i træningen. Ellers kan alle være med. 

Praktisk information

Der vil være træningsredskaber til rådighed i lokalet. Vi anbefaler, at du træner i bevægeligt tøj og opfordrer dig til at medbringe indendørstræningssko og en vandflaske. Der er mulighed for omklædning, men dette foregår på en lille gang uden for træningslokale. Der er ikke mulighed for bad.

Vi træner sammenlagt i 1 time og 10 minutter. I løbet af træningen vil der være indlagt små, korte pauser.