Skip to content
Bålfad. FOF Aarhus

Mand dig op - aftenhold

Mand dig op - aftenhold

Trænger du til motion, mere indhold i livet og nye sociale fællesskaber? På holdet skaber vi et frirum, hvor vi kombinerer masser af motion og outdoorliv med bl.a. kulinariske oplevelser, gode grin og socialt samvær.

Med ønsket om at skabe et tillidsfuldt og trygt frirum for mænd i alle aldre, har FOF Aarhus skabt et nyt og anderledes motionstilbud. Her handler det om fællesskab, hygge og motion i alle afskygninger, og programmet ligger ikke mere fast, end at det kan tilpasses undervejs, hvis der opstår gode ideer.

Mand dig op er holdet, hvor du skal kunne lide at bevæge dig og bruge kroppen, men vi har også fokus på det gode liv. Vores motto er: "Hellere fire mand om stegt flæsk end ensom på et løbebånd”, da vi har et godt og tillidsfuldt fællesskab i centrum.

På holdet får du motion i fællesskab med andre mænd, men vi glemmer bestemt ikke at værdsætte alle de andre gode ting i livet. Vi skal selvfølgelig også have en aften med råvildt tilberedt over bål, en ølsmagning og måske endda en omgang vinterbadning i bugten. Og hvem ved, måske kommer vi også til at snuse til mindfulness? Ud over det kommer de overraskelser som underviseren har i ærmet, men holdets hovedaktiviteter er en ugentlig vandretur og fælles aftensmad. Det væsentlige på holdet er det stærke fællesskab, sammenhold og hygge. 

Forudsætninger for deltagelse

Mødetidspunktet er omhyggeligt planlagt med håb om, at så mange som muligt kan deltage. Alle er velkommen, uanset om du er studerende eller direktør. Du skal blot have lyst til at deltage i udendørsaktiviteter og til at røre dig i naturen.