Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Træning i naturen ved FOF Aarhus

Naturtræning 50+

Naturtræning 50+

Vil du gerne i gang med nænsom træning i naturen? Måske er du ikke i super form og bryder dig ikke om at løbe stærkt og langt, men vil gerne bevæge dig?

Tag med til Naturtræning 50+, hvor vi bevæger kroppen, mens vi sammen nyder naturen i området omkring Marselisborg - i skoven, på stranden, ved søer og i områder som fx Dronningens have.

Vi småjogger, går, hopper og får pulsen op, når vi bevæger os fra sted til sted, og vi sørger for, at alle i gruppen når frem til det udvalgte sted samtidig, så ingen skal føle sig presset til løb. Træningen er nænsom og mindful, og undervejs gør vi brug af naturens egne "redskaber", som træer, stammer, sten, strand og vand.

Som deltager på holdet vil du: 

  • stifte bekendtskab med mange former for gymnastikøvelser.
  • styrke og smidiggøre muskler og led.
  • arbejde med balance og koordination.
  • stimulere krop og sanser.
  • få bevæget lattermusklerne og humøret gennem lege.

Forudsætninger for deltagelse

Naturtræning 50+ henvender sig til alle, både mænd og kvinder. Der tages individuelle hensyn til ens fysiske form og formåen. Mottoet er: "Når gruppen er ude i naturen, er alle indenfor". Det er en fordel, hvis du kan lide at gå i naturen og få pulsen op.  

Praktisk information

Tag tøj på, du kan røre dig i og som passer til vejret. Dit fodtøj skal helst have en god understøttende pasform og såler til færden i skov og måske vådt græs. Du kan evt. medbringe et liggeunderlag til at sidde og lave liggende øvelser på, men alternativt kan du også bare medbringe en stor affaldspose, som ikke fylder så meget. Medtag en flaske vand.