Skip to content
Træning i naturen ved FOF Aarhus

Naturtræning 50+

Naturtræning 50+

Vil du gerne i gang med nænsom træning i naturen? Måske er du ikke i super form og bryder dig ikke om at løbe stærkt og langt - men vil gerne bevæge dig?
Så kom med, når vi bevæger kroppen, mens vi sammen nyder naturen i området omkring Marselisborg - i skoven, på stranden, ved søer og i områder som fx Dronningens have.

Vi småjogger, går, hopper og får pulsen op, når vi bevæger os fra sted til sted, og vi sørger for, at alle i gruppen når frem til det udvalgte sted samtidig, så ingen skal føle sig presset til løb.

På smukke steder laver vi alle former for gymnastikøvelser, som styrker og smidiggør muskler og led, og vi arbejder også med balance og koordination. Vi udfordres også med lege, som får bevæget lattermusklerne og humøret.

Træningen er nænsom, og vi bruger naturens egne udfordringer og "redskaber" som træer, stammer, sten, strand og vand. Vi har fokus på en mindful træning, hvor krop og sanser bevæges og stimuleres.

Alle kan deltage, både mænd og kvinder, og der tages individuelle hensyn til ens fysiske form og formåen. Mottoet er: "Når gruppen er ude i naturen, er alle indenfor".