Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du tilmelde dig alt.

Undervisning i stabiliserende kropstræning ved underviser Lise Rasmussen

Stabiliserende træning og bevægelse

Stabiliserende træning og bevægelse

Kom og vær med til stabiliserende træning og bevægelse, hvor der er plads til smil og individuel vejledning.

Kvaliteten er i fokus, når vi med nærværet på de enkelte muskler, skånsomt og effektivt styrker leddenes naturlige stabiliserende reflekser.

Stabiliserende træning og bevægelse er for dig, der ønsker øget velvære og energi, en harmonisk stærk og smidig krop, en naturlig god kropsholdning, at forebygge og afhjælpe spændinger og smerter samt at blive bevidst om gode kropsvaner.

Når smerter og spændinger skal forbygges og afhjælpes, er hele kroppens reflektoriske stabilitet vigtig. Derfor aktiverer og styrker vi leddenes egne stabiliserende reflekser i ryg, hofter, fødder, knæ, skulder og nakke, ligesom mavens og bækkenbundens egne reflekser også styrkes. Vi benytter fx elastikker og bolde i de varierende øvelser.

Til inspirerende og glad musik varmer vi op. Pulsen kommer let op, og koordinationen og balancen trænes.

De stabiliserende og styrkende øvelser foregår på en mindful måde. Nærværet på de enkelte muskler får kroppen og sindet til at falde til ro, samtidig med at du træner og styrker din krop. Målet er en større indre ro, større velvære samt en harmonisk og kropslig balance, som du kan tage med dig ud i hverdagen.

”Jeg er dybt afhængig af Lises undervisning. Jeg får bevæget hele kroppen, og Lise er god til at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. Jeg har det bedre, end da jeg var 40 – og nu er jeg 65!” - Deltager på stabiliserende træning og bevægelse. 

Se video fra stabiliserende træning og bevægelse: